Site Overlay

Brand story

Satelliet Originals is niet van de ene op de andere dag ontstaan. Dit is een langlopend proces vanuit een ambitie en wens die Satelliet al lang koestert. Dit label is in onze ogen niet anders dan een logische stap voorwaarts in de kijk op hospitality.

Where it al started

Satelliet is sinds 1971 actief in de meubelindustrie en startte kleinschalig met het ontwerpen en op ambachtelijke wijze produceren van meubilair voor de horeca. Door jarenlange ervaring en het vertrouwen van vele klanten zijn we inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van hospitalitymeubilair. In samenwerking met partners en opdrachtgevers draagt Satelliet bij aan het creëren van aangename ontmoetingsplekken. Gastvrijheid is hierin de sleutel.

Al jarenlang volgen wij de ontwikkelingen in de hospitalitymarkt op de voet en bieden we een kwalitatief hoogwaardige en actuele collectie die aansluit bij de wensen en behoeften van opdrachtgevers en gebruikers. Vanuit de wens om een uniek aanbod te creëren, hebben we met onze expertise en creativiteit een complete collectie ontwikkeld met een geheel eigen signatuur: Satelliet Originals. 

The journey we are on

De wereld digitaliseert. We zijn constant met elkaar in contact, maar niet altijd verbonden. De keuzes die we maken over de invulling van onze tijd zijn minder gebonden aan tijd en plaats. De kwaliteit van het samenzijn en ontmoeten wordt daarom steeds belangrijker. Wij willen met ons meubilair mensen op een gastvrije en aangename wijze samen laten werken en consumeren. Dit zorgt voor meer productiviteit, plezier en ontspanning.

De collectie van Satelliet Originals is uniek en speelt in op de continue veranderende behoeften van gebruikers en gasten. De veelzijdige collectie draagt bij aan het creëren van gastvrije locaties waar mensen elkaar graag ontmoeten. Gezien de uiteenlopende toepassingen is het meubilair naar wens aan te passen aan omgeving en gebruiksdoel. Door de uitgebreide keuzes in materiaal en uitvoering zijn de mogelijkheden met Satelliet Originals ongekend.

Who do we serve

We zijn er voor iedereen die gelooft in het positieve effect van hospitality, waardoor mensen zich prettiger voelen en daardoor efficiënter werken, langer verblijven en meer genieten. Met onze unieke collectie hospitalitymeubilair willen we een bijdrage leveren aan een optimale gastbeleving in branches als hotel, restaurant, café, office, zorg, retail, leisure en marine. Deze gast kan een bezoeker zijn, maar ook een vaste medewerker of bewoner. Ontmoeten en samenkomen brengt zaken in beweging.

Met Satelliet Originals willen we de creatieven in de hospitality interieursector de tools bieden om onze belofte op grotere schaal waar te maken. Samen met jou willen we hospitality van haar beste kant laten zien. Wij geloven dat het delen van onze creativiteit en expertise in de vorm van een unieke en eigentijdse meubelcollectie tot mooie resultaten zal leiden.